Voetsalon

Behandelingen

Deelbehandeling 15 min
16,75
Deelbehandeling bestaat enkel uit een klacht...

Dit kunnen klachten zijn zoals een likdoorn, een schimmelnagel, een ingroeiende nagel. Duurt deze behandeling langer dan 15 minuten telt dit als een volledige behandeling.

Standaard behandeling (tot 45 min)
26,00
Waaruit bestaat een pedicure behandeling?

Anamnese, nagels knippen, verwijderen van eelt/likdoorns, verzorging schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagels polijsten, frezen, nagelomgeving schoonmaken en incremen van de voeten.

Behandeling tot 60 min
33,50
Standaard pedicurebehandeling tot 60 min

Anamnese, nagels knippen, verwijderen van eelt/likdoorns, verzorging schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagels polijsten, frezen, nagelomgeving schoonmaken en incremen van de voeten.

Wellness behandeling
50,00
Pedicure, voetbad, voetscrub, voetmasker of massage

Heeft u geen problemen aan uw voeten maar wel behoefte om uw voeten eens lekker te verwennen, is dit een weldaad voor uw voeten.

Kinderen tot 14 jaar
19,00
...

Pedicurebehandeling met scrub
31,50
Deze behandeling bestaat uit een standaard pedicurebehandeling die afgesloten wordt met een heerlijke scrub.

Deze behandeling bestaat uit een standaard pedicurebehandeling die afgesloten wordt met een heerlijke scrub. Onze voeten 'dragen' ons letterlijk door het leven, zij kunnen dan ook zeker wat extra verzorging gebruiken. De voetscrub die ik gebruik is gemaakt op basis van zeezout in combinatie met antiseptische, verzorgende en frisgeurende oliën.

Hotstone
29,00
Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen, een eeuwenoude manier om te onthaasten in deze moderne tijd...

De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltsteen, dit zijn vulkanische stenen die eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde, gladde vormen hebben gekregen. De werking van de warme stenen, die tot ongeveer 3/4 cm doordringen in het spierweefsel, werken ontgiftend, afvoerend en ontspannend. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige massagetechnieken. Door de combinatie van massage en warmte worden de spieren dieper gemasseerd dan alleen met de handen, wat de massage effectiever maakt. De effecten van Hotstone massage zijn; het vergroten van het gevoel van welzijn en ontspanning, het afvoeren van afvalstoffen, het ontgiften van het lichaam, de warmte dringt diep door in de spieren waardoor het verlichtend kan werken bij spierproblemen. Hotstone voetmassage werkt heerlijk ontspannend!

Voet massage
19,50
Weet u dat uw voeten gedurende uw leven een afstand afleggen van gemiddeld 3x de omtrek van de aardbol?

Een beetje extra aandacht is daarom geen overbodige luxe. Ik kan u helpen om uw voeten eens lekker te verwennen met b.v. een anti-stress voetmassage. Tijdens deze massage worden diverse reflexpunten meegenomen. Dit beetje extra aandacht geeft een heerlijk ontspannen gevoel. De behandeling doet niet alleen wat voor de voeten, maar doordat de ca. 14000 zenuwuiteinden, die zich in de voeten bevinden, gestimuleerd worden, geeft dit een algeheel weldadig gevoel. Warme en gezonde voeten zijn een teken dat het lichaam in alle hoekjes wordt bewoond. Weet u dat een antistress-voetmassage het lekkerst ervaren wordt als u vooraf bent gepedicuurd?

Voet en onderbeenmassage
23,50
Voet- en onderbeenmassage als hulpmiddel ter bevordering van de gezondheid is al vele jaren bekend. Het heeft een hele brede werking, immers de gehele mens is terug te vinden in de voeten.

Als een voet wordt gestimuleerd door middel van massage, wordt door de zenuwen een prikkel naar alle delen in het lichaam gegeven.   Bij de ontspannende voet- en onderbeenmassage wordt er in principe vanuit het zelfde gewerkt dan met een voetreflexzonemassage. Maar niet op bepaalde gebieden, maar op de gehele voet en het onderbeen. Het is een ontspannende massage, de energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. De doorbloeding van alle organen wordt opgewekt, waardoor het psychische welbevinden van de mens verhoogd wordt.

Schimmelnagels
vanaf
5,00
Een ontsierende aandoening, soms pijnlijk. Maar ach, eigenlijk valt er best mee te leven. Zo denken de meeste mensen. Schimmels zijn de aanstichters van deze zogenaamde 'kalknagels'. Gelukkig zijn schimmelnagels tegenwoordig prima te behandelen.

Bij schimmelnagels vertoont de nagelplaat verkleuringen, zoals witte tot gele/bruinachtige strepen. De lengtegroei van de nagel is geremd en het gevolg hiervan is dat de dikte van de nagel toeneemt. Een schimmelnagel geneest nooit vanzelf. Wanneer de nagel door schimmel is geïnfecteerd, kan deze infectie zich langzaam uitbreiden. Door tijdig te starten met de behandeling van schimmelnagels voorkomt u erger. Middels een reconstructie van een gelnagel ziet uw nagel er goed uit en kan de mycose naar gelang van tijd uitgroeien. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Ingroeiende teennagels
17,50
Ingroeiende teennagels (vaak aan de grote teennagel) zijn een pijnlijke aandoening die zo snel mogelijk moet worden verholpen.

Probeer niet zelf langdurig een ingroeiende nagel te behandelen. In mijn praktijk beschik ik over instrumenten en medicamenten die er voor kunnen zorgen dat de nagel optimaal glad wordt gemaakt en eventueel dunner gefreesd. Bovendien kan ik ervoor zorgen dat de nagel drukvrij komt te liggen. Verder beheers ik diverse technieken om herhaling van ingroeien te voorkomen, middels een reconstructie van een gelnagel. Het is wel noodzaak dat u uw nagel blijft behandelen met een antimycosemiddel. Deze zijn verkrijgbaar in mijn salon.

Nagels lakken (v.a. prijs)
7,00
Voor een totale afwerking van de voet verlaat u de deur met mooi gelakte nagels. U kunt kiezen uit diverse kleuren of eventueel nailart.

Nagels lakken met meegebrachte eigen nagellak € 7,00. Nagels lakken uit het salonassortiment € 9,00. Tip, vergeet uw slippers niet mee te nemen.

Gellak
19,50
Het voordeel van gellak is dat deze zijn volume meer behoudt dan nagellak. Gellak heeft een draagtijd van gemiddeld 6 tot 8 weken.

Verwijderen van gellak kost € 4,50, mits u direct een andere gellaag laat zetten.

Teenhulpstukje (v.a. prijs)
Vanaf
2,00
Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het drukvrij leggen van de likdoorns tussen de tenen.

Silocone teenkussentje wat pijn vermindert dat veroorzaakt wordt door eeltvorming en likdoorns tussen de tenen.

Minimanicure
11,50
Nagels knippen en frezen

Nagels knippen en frezen

Manicure basis
15,00
Nagels reinigen, vijlen, polijsten, nagelriemolie en handcreme

Nagels reinigen, vijlen, polijsten, nagelriemolie en handcreme

Manicure behandeling
22,50
Een verwennerij voor uw handen, nagels en nagelriemen om uw natuurlijke nagels met een manicurebehandeling weer in goede conditie te krijgen

Een manicure behandeling bestaat uit: Schoonmaken van de handen met een warme handdoek. Aanbrengen van nagelriem-olie op uw nagelriemen. Nagels in vorm vijlen. Handbadje waar een speciale verzachtende olie in zit. Nagelriemen verzorgen. Verzorging van uw nagels. Handmassage met een creampeeling.

Stoelmassage
21,50
Geniet eens van een moment voor uzelf middels een stoelmassage

De spieren ontspannen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en je krijgt meer energie. Ik besteed aandacht aan uw nek, schouders, rug en armen.

Hoofdmassage
19,50
Verwen uzelf eens met een heerlijke ontspannende hoofdmassage

Verwen uzelf eens met een heerlijke ontspannende hoofdmassage

Paraffinebad
14,50
Paraffinebad

Paraffinebad