Behandelingen

Standaard behandeling (45 minuten)
22,00 €
Waaruit bestaat een pedicure behandeling?
Anamnese, nagels knippen, verwijderen van eelt/likdoorns, verzorging schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagels polijsten, frezen, nagelomgeving schoonmaken en incremen van de voeten.
Behandeling tot 60 min
29,00 €
Standaard pedicurebehandeling tot 60 min
Anamnese, nagels knippen, verwijderen van eelt/likdoorns, verzorging schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagels polijsten, frezen, nagelomgeving schoonmaken en incremen van de voeten.
Behandeling aan huis
24,00 €
Mocht u slecht ter been zijn of niet in staat om mij te bezoeken.....
Dan kom ik naar u toe!! Voor een standaard behandeling aan huis geldt het tarief van € 24,00
Bruidsarrangement
99,95 €
3 behandelingen vóór en na het huwelijk
+/- 5 weken voor de bruiloft Behandeling + Scrub In de week voor het huwelijk Behandeling + Scrub + Massage + Nagels lakken Binnen 6 weken na het huwelijk Behandeling + Massage
Pedicurebehandeling met scrub
25,50 €
Deze behandeling bestaat uit een standaard pedicurebehandeling die afgesloten wordt met een heerlijke scrub.
Deze behandeling bestaat uit een standaard pedicurebehandeling die afgesloten wordt met een heerlijke scrub. Onze voeten 'dragen' ons letterlijk door het leven, zij kunnen dan ook zeker wat extra verzorging gebruiken. De voetscrub die ik gebruik is gemaakt op basis van zeezout in combinatie met antiseptische, verzorgende en frisgeurende oliën.
Kinderen tot 14 jaar
14,00 €
...
Hotstone
24,00 €
Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen, een eeuwenoude manier om te onthaasten in deze moderne tijd...
De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltsteen, dit zijn vulkanische stenen die eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde, gladde vormen hebben gekregen. De werking van de warme stenen, die tot ongeveer 3/4 cm doordringen in het spierweefsel, werken ontgiftend, afvoerend en ontspannend. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige massagetechnieken. Door de combinatie van massage en warmte worden de spieren dieper gemasseerd dan alleen met de handen, wat de massage effectiever maakt. De effecten van Hotstone massage zijn; het vergroten van het gevoel van welzijn en ontspanning, het afvoeren van afvalstoffen, het ontgiften van het lichaam, de warmte dringt diep door in de spieren waardoor het verlichtend kan werken bij spierproblemen. Hotstone voetmassage werkt heerlijk ontspannend!
Pedicure behandeling met spa (voetenbad-scrub-masker)
39,00 €
Heeft u geen voetklachten, maar wilt u uw voeten lekker laten verwennen dan kunt u bij mij ook terecht voor een heerlijk ontspannende Spa voetbehandeling...
Verwen uw voeten eens met een cosmetische voetverzorging. Een pedicurebehandeling met een voetenbad, scrub, voetenmasker, een korte massage en tot slot eventueel het lakken van de nagels.
Voet massage
16,00 €
Weet u dat uw voeten gedurende uw leven een afstand afleggen van gemiddeld 3x de omtrek van de aardbol?
Een beetje extra aandacht is daarom geen overbodige luxe. Ik kan u helpen om uw voeten eens lekker te verwennen met b.v. een anti-stress voetmassage. Tijdens deze massage worden diverse reflexpunten meegenomen. Dit beetje extra aandacht geeft een heerlijk ontspannen gevoel. De behandeling doet niet alleen wat voor de voeten, maar doordat de ca. 14000 zenuwuiteinden, die zich in de voeten bevinden, gestimuleerd worden, geeft dit een algeheel weldadig gevoel. Warme en gezonde voeten zijn een teken dat het lichaam in alle hoekjes wordt bewoond. Weet u dat een antistress-voetmassage het lekkerst ervaren wordt als u vooraf bent gepedicuurd?
Voet en onderbeenmassage
19,50 €
Voet- en onderbeenmassage als hulpmiddel ter bevordering van de gezondheid is al vele jaren bekend. Het heeft een hele brede werking, immers de gehele mens is terug te vinden in de voeten.
Als een voet wordt gestimuleerd door middel van massage, wordt door de zenuwen een prikkel naar alle delen in het lichaam gegeven.   Bij de ontspannende voet- en onderbeenmassage wordt er in principe vanuit het zelfde gewerkt dan met een voetreflexzonemassage. Maar niet op bepaalde gebieden, maar op de gehele voet en het onderbeen. Het is een ontspannende massage, de energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. De doorbloeding van alle organen wordt opgewekt, waardoor het psychische welbevinden van de mens verhoogd wordt.
Scrub
6,50 €
Onze voeten 'dragen' ons letterlijk door het leven, zij kunnen dan ook zeker wat extra verzorging gebruiken. De voetscrub die ik gebruik is gemaakt op basis van zeezout in combinatie met antiseptische, verzorgende en frisgeurende oliën. Na een scrub behandeling krijgt u een verzorgende voetencrème.
Scrubben, exfoliëren, dode huidcellen verwijderen: Het betekent allemaal hetzelfde. Je huidcellen vernieuwen zich. De hele dag door, maar ook 's nachts, eigenlijk altijd. 24/7 is onze huid aan het werk. Je lichaam maakt extra cellen aan als je in aanraking komt met UV-stralen, of als reactie op andere schadelijke invloeden. Door deze cel vernieuwing verlies je dode huidcellen. Als je deze niet goed weghaalt wordt je huid wat grauw, doordat het 'verstikt'door al die dode huidcellen.
Masker
6,50 €
Het masker werkt huidzuiverend en geeft een ontspannen gevoel. Tevens zorgt het ervoor dat er minder eeltvorming ontstaat.
Het masker wordt op de voeten aangebracht en afgedekt met folie met daar omheen een handdoek zodat deze door de eigen lichaamswarmte goed in de huid kan trekken. Na 10 minuten worden de handdoek en de folie verwijderd en het restant van het masker ingemasseerd.
Schimmelnagels
12,50 €
Een ontsierende aandoening, soms pijnlijk. Maar ach, eigenlijk valt er best mee te leven. Zo denken de meeste mensen. Schimmels zijn de aanstichters van deze zogenaamde 'kalknagels'. Gelukkig zijn schimmelnagels tegenwoordig prima te behandelen.
Bij schimmelnagels vertoont de nagelplaat verkleuringen, zoals witte tot gele/bruinachtige strepen. De lengtegroei van de nagel is geremd en het gevolg hiervan is dat de dikte van de nagel toeneemt. Een schimmelnagel geneest nooit vanzelf. Wanneer de nagel door schimmel is geïnfecteerd, kan deze infectie zich langzaam uitbreiden. Door tijdig te starten met de behandeling van schimmelnagels voorkomt u erger.
Klovenbehandeling
20,00 €
Eelt met kloven op de hielen
Een kloof kan ontstaan door overdreven verweking van de voethuid, maar ook door uitermate verdroging van de huid. De verweekte huid tussen de tenen is vaak het gevolg van overmatige zweetproductie. Hierbij moet aan de transpiratie gewerkt worden. Indien de huid in die mate uitdroogt dat de elasticiteit verdwijnt, zal ze openbarsten. Zo ontstaan kloven aan de hielen. Het dragen van slippers met een harde zool die voortdurend tegen de hiel slaat, bevordert het ontstaan van kloven. De behandeling is erop gericht om de elasticiteit van de huid te vergroten. Bij oppervlakkige kloven zal de droge huid machinaal weggefreesd worden. Bij diepe kloven wordt de dikke laag eelt verwijderd zodat de huid weer soepel meebuigt bij belasting. De harde randen van de kloof worden  voorzichtig weg gesneden en gefreesd zodat de huid zich weer kan sluiten. De pijn zal direct na de behandeling sterk verminderen of zelfs geheel verdwenen zijn.
Behandeling ingegroeide nagel
9,50 €
Ingroeiende teennagels (vaak aan de grote teennagel) zijn een pijnlijke aandoening die zo snel mogelijk moet worden verholpen.
Probeer niet zelf langdurig een ingroeiende nagel te behandelen. In mijn praktijk beschik ik over instrumenten en medicamenten die er voor kunnen zorgen dat de nagel optimaal glad wordt gemaakt en eventueel dunner gefreesd. Bovendien kan ik ervoor zorgen dat de nagel drukvrij komt te liggen. Verder beheers ik diverse technieken om herhaling van ingroeien te voorkomen.
Likdoorn(s) verwijderen
9,50 €
Een likdoorn ontstaat door hevige eelt vorming op een klein gebied van de huid. De balans tussen huidvorming en afschilfering is verstoord en door plaatselijke druk gaat de verhoorning niet alleen naar buiten, maar wordt als een hoornpit naar binnen gedrukt.
De likdoorn kunt u bij mij vakkundig laten verwijderen. Als dit regelmatig gebeurt door middel van snijden, frezen en drukvrij leggen, kan de likdoorn op den duur kleiner worden en zelfs verdwijnen mits de oorzaak wordt opgeheven. Bijvoorbeeld door het dragen van goed aangepast schoeisel.
Nagels lakken (v.a. prijs)
4,50 €
Voor een totale afwerking van de voet verlaat u de deur met mooi gelakte nagels. U kunt kiezen uit diverse kleuren of eventueel nailart.
Nagels lakken met meegebrachte eigen nagellak € 4,50. Nagels lakken uit het salonassortiment € 6,50. Nailart € 10,50.
Teenhulpstukje (v.a. prijs)
2,00 €
Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het drukvrij leggen van de likdoorns tussen de tenen.
Silocone teenkussentje wat pijn vermindert dat veroorzaakt wordt door eeltvorming en likdoorns tussen de tenen.